The store will not work correctly when cookies are disabled.
Deze webshop gebruikt cookies voor een betere winkelervaring.
LEEFTIJDSCONTROLE
Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Fever-Tree begon in 2003 met een ontmoeting en een simpel uitgangspunt: als driekwart van je G&T de tonic is, zou je dan niet willen dat het de beste is? Onze mede-oprichters Charles en Tim, werkzaam in verschillende delen van de drankenhandel, hadden allebei gemerkt dat premium sterke drank snel groeide, aangewakkerd door het toenemende bewustzijn van consumenten over de herkomst van wat ze aten en dronken. Deze groeiende belangstelling voor eersteklas eten en drinken leek de mixers echter te verwaarlozen, een cruciaal onderdeel van de drankenindustrie dat vlak bleef. Het viel hen beiden op als buitengewoon dat mensen veel geld betaalden voor een hoogwaardige drank, dus een vergelijkbare premium mixer was nodig. Vanaf het allereerste begin benaderden Charles en Tim hun zaken op een andere manier - er zou geen compromis zijn bij Fever-Tree. Smaak en kwaliteit stonden hoog in het vaandel. Deze mentaliteit bracht hen op een 18-maanden durend avontuur vanuit de archieven van de British Library naar de verkeerde kant van een Kalashnikov in de Democratische Republiek Congo en eindigde met de lancering van ons Premium Indian Tonic Water in 2005, met de overtuiging dat we nog steeds opereren tegen vandaag ... Sinds we het deksel op onze eerste fles Premium Indian Tonic Water hebben gedaan, hebben we niet getwijfeld aan onze doelbewuste missie om kwaliteit, smaak en keuze terug te brengen naar mixers. Innovatie blijft de kern van Fever-Tree en we hebben een reeks tonische waters ontwikkeld die perfect aansluiten bij de gevarieerde smaakcategorieën van gin. We hebben drie ongelooflijk diverse soorten gember gevonden die samen een opmerkelijk diepe, frisse en echte smaak creëren, die we hebben gebruikt om een selectie ginger ales en gemberbier te maken. We hebben een recept voor cola ontwikkeld met vanille uit Madagaskar met het enige doel: het beste in donkere dranken, zoals whisky's en rum, naar boven halen. We hebben limonades met de beste, natuurlijke ingrediënten en ook een prachtig eenvoudig sodawater. Ons verhaal gaat over naar de uiteinden van de aarde gaan op zoek naar het beste en het meest opwindende is dat we nog maar net de oppervlakte hebben bekrast