The store will not work correctly when cookies are disabled.
Deze webshop gebruikt cookies voor een betere winkelervaring.
LEEFTIJDSCONTROLE
Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
De infusie van roos en komkommer HENDRICK'S GIN is doordrenkt met de merkwaardige maar wonderbaarlijke essences van roos en komkommer, verrukkelijk ondersteund door niet minder dan 11 botanicals uit de vier hoeken van de wereld. Dit grillige brouwsel produceert een heerlijk verfrissende gin met een heerlijk bloemig aroma.
Er zijn nu 10 handen aan het zwoegen in het ginpaleis onder direct toezicht van onze meesterdistilleerder Lesley Gracie. Van elke batch HENDRICK'S GIN wordt slechts 500 liter per keer gemaakt. Het is hoe HENDRICK'S GIN in 1999 begon en hoe het zal blijven en Lesley meer controle geeft over haar zorgvuldige kunstenaarschap. HENDRICK'S GIN wordt gedistilleerd in niet één maar twee totaal verschillende soorten destilleerderij. De twee leiders van dit specifieke ensemble van stills zijn de Bennett, een antieke koperen pot die dateert uit 1860, en de Carter-Head, afkomstig uit 1948 (waarvan er nu nog maar een paar bestaan). De Bennett laat de plantaardige ingrediënten een nacht in de geest trekken voordat ze worden gedestilleerd, wat resulteert in een rijke, complexe vloeistof. Terwijl de Carter-Head de kruiden zachtjes stoomt in een mand bovenop zijn verheven nek, zo wordt er invloed op de geest uitgeoefend in iets dat lijkt op een botanisch stoombad. Dit levert een lichtere, fijnere geest op. De harmonieuze combinatie van de Bennett en Carter-Head stills zorgt voor een ongewoon soepele gin als geen ander die het vereiste karakter en evenwicht van subtiele smaken heeft.