LEEFTIJDSCONTROLE


Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

Hophemel

Hophemel

Wij zijn Geert Vandormael en Steven Broekx, twee gepassioneerde zythologen, foodies en natuurlijk brouwers. Brouwerij HopHemel is het geesteskind van onze gedeelde passie voor bier, het achterliggend productieproces en de mogelijkheden die deze hemelse drank kan bieden op vlak van foodpairing en gastronomie.

Het brouw-verhaal is ontstaan uit een klein begonnen, maar snel gegroeide huisbrouwerij die de lat hoog legt en het experiment niet schuwt. Na een aantal jaren werd de drang om naar buiten te komen met de hieruit ontstane bieren echter zo groot dat Brouwerij HopHemel in het najaar van 2020 officieel het licht zag.

De stap naar een eigen locatie met brouwinstallatie en degustatielokaal is, deels door de inmiddels alom gekende omstandigheden in 2020, nog wat te vroeg. Vandaar doen we momenteel nog beroep op bevriende collega-brouwers om op hun installatie, met onze eigen brouwkennis en -kracht, onze ideëen en recepten tot leven te brengen.

In de ontwikkeling van onze bieren blijft de traditie en het ambacht van het brouw- en productiepoces gerespecteerd. We zijn echter continu op zoek naar vernieuwende combinaties van de basisingrediënten (granen, hop en gist), al dan niet met toevoeging van kruiden, vruchten of andere additieven, om zo steeds opnieuw een bijzonder en uniek bier te creëren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.