LEEFTIJDSCONTROLE


Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

Kremlin Awarded

Kremlin Awarded

In het jaar 1430 ontdekte de monnik Isidorus, diep in het Chudov-klooster in Moskou, waar nu het Kremlin is gevestigd, een lang vergeten manuscript. Zijn ogen rimpelden in hun ooghoeken terwijl hij opgetogen opkeek. Dagen later liep Isidore over de stenen vloer naar de koperen distilleerderij, met trillende handen terwijl hij uit het vat schonk dat daar lag.

Hij hield het glas omhoog en tuurde in de kleurloze vloeistof die erin zat, waarbij het warme kaarslicht de helderheid weerkaatste. Gedreven door zijn kennis en toewijding aan traditie, was Isidore's meedogenloze distillatie en testen eindelijk voltooid. Hij had de originele formule voor wodka ontwikkeld. Door zijn zoektocht naar zuiverheid creëerde hij de perfecte geest.

Wodka werd de hogere roeping van Isidore. Hij stak zijn hart en ziel in het verbeteren ervan - totdat de smaak ervan bij elke slok het genot overstegen. Al snel ontdekte de Russische royalty de kostbare vloeistof: de wodka van Isidore werd een koninklijke delicatesse, waarvan alleen de meesten van de samenleving genoten, het recept werd geheim gehouden.

Uiteindelijk ontsnapte het geheim en verspreidde wodka zich van land tot land. Al snel stroomde het naar de vier uithoeken van de wereld, waarbij elke brouwer zijn eigen draai gaf aan het origineel. Naarmate de populariteit groeide en de variaties aanhielden, vreesden sommigen dat de perfectie van Isidorus voor altijd zou verdwijnen.

Maar de hoop was niet verloren. The Legend of Kremlin ontdekte het ware wodka-recept van Isidore en herschepte de fles in hetzelfde houtskoolglas dat honderden jaren geleden in Russische rechtbanken werd gebruikt. Tegenwoordig leeft Isidore's werk voort in de vorm van Ruslands meest luxueuze pure graanwodka. Nu wordt iedereen uitgenodigd om de nalatenschap van Isidore te ervaren en de traditionele voortreffelijkheid van The Legend of Kremlin te proeven.

Geen producten gevonden voor deze selectie.