Midi Aperitifs

Hé, ik ben Jules!
Ik ben de smaakliefhebber achter Midi Apéritifs.
Als je opgroeit in een huishouden waar alles draait om gastvrijheid, koken en smaak, is de kans 99% dat je diezelfde bacterie oploopt.
Dat is precies wat er voor mij is gebeurd.
Al op jonge leeftijd kwam ik in aanraking met koken en al snel kwam ik terecht in de hotelschool en restaurants waar ik de kneepjes van dit mooie vak leerde.
Deze passie voor smaak en gastvrijheid bracht me ertoe een unieke eigen drank te creëren die ergens tussen een wijn en een sterke drank in zit.
Als je uiteindelijk iets lekkers wilt bereiken,
je moet vanaf het begin smaak opbouwen.
Na het grootste deel van mijn jeugd in een aantal geweldige keukens te hebben gewerkt, heb ik geleerd dat de gemakkelijke manier meestal niet de lekkerste is.
Versterkte wijnen gebruiken al eeuwen dezelfde technieken, het leek hoog tijd om wat nieuwe technieken te testen.
We gebruiken vacuümdestillatie op lage temperatuur bij het distilleren van onze zorgvuldig geselecteerde vruchten en kruiden, wat resulteert in een intense diepte van smaak en aroma.
Vervolgens versterken we onze prachtige wijnen uit de Languedoc (Frankrijk) met deze aparte distillaten.
We hebben veel onderzoek gedaan naar de ontwikkeling van onze aperitieven, we vinden dat je heerlijke drankjes moet kunnen maken zonder moeilijke recepten of tonnen ingrediënten.
Serveer onze aperitieven gewoon op ijs, meng ze met wat tonic water of serveer ze spritz-stijl met je favoriete bubbels.
Er is geen verkeerde manier, vind wat het beste bij je past.