LEEFTIJDSCONTROLE


Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

Salcombe

Salcombe

Geïnspireerd door de vitaliteit aan de kust van Salcombe en zijn scheepsbouwerfgoed, creëert Salcombe Distilling Co. uitzonderlijke sterke dranken in zijn distilleerderij aan het water op Island Street, Salcombe; een van de weinige distilleerderijen ter wereld die direct per boot bereikbaar is.

Salcombe Fruiters waren schoener zeilschepen gebouwd in Salcombe en het naburige Kingsbridge in de 19e eeuw. Deze met de hand gebouwde schepen waren de snelste van hun tijd, met koperen omhulde rompen en het vermogen om dicht bij de wind te varen, ze waren klein en snel om de zeer bederfelijke lading vers fruit en specerijen van over de hele wereld naar de havens van Engeland te vervoeren. .

Gebruikmakend van de essentie van de kostbare lading van deze schepen en hun exotische handelsroutes, gebruiken we alleen de beste citrusvruchten en kruiden om onze collectie uitzonderlijke sterke dranken samen te stellen, elk geleid door smaak en geïnspireerd door de geschiedenis.

Genesteld tussen traditionele botenbouwers op Island Street, zetten we Salcombe's nalatenschap voort van het produceren van uitstekende handgemaakte producten. We putten invloed uit onze rijke maritieme geschiedenis en produceren elke druppel van onze sterke drank met een ongeëvenaarde passie, zorg en aandacht voor detail.

Geen producten gevonden voor deze selectie.