LEEFTIJDSCONTROLE


Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

The Lost Distillery

The Lost Distillery

Lang gesloten distilleerderijen tot leven gebracht door een huwelijk van gerijpte single malts om het Schotse whiskyerfgoed te vieren en te beschermen.

Whisky is een groot deel van het Schotse erfgoed en onze cultuur, maar toch is bijna de helft van onze distilleerderijen nu gesloten en zijn ze Lost Distilleries geworden.

We beschermen en regenereren het Schotse whiskyerfgoed. 

Het duurt jaren van doorlopend onderzoek om het leven van de distilleerderij te begrijpen en hoe elke malt door de eeuwen heen is geëvolueerd. Onze Archivarissen verbinden zich met de oprichters van distilleerderijarbeiders, door de generaties heen om elke unieke Whisky en zijn verhaal vanaf het allereerste begin te definiëren.

Deze pioniers zijn de grondleggers van Scotch Whisky. We creëren een moderne wedergeboorte van het whisky-erfgoed van Schotland. Trouw aan zijn roots, en weer tot leven gebracht door een balans tussen wetenschap en kunst. Met het originele whiskykarakter gedefinieerd, beginnen we voorzichtig het leven terug in de dram te blazen door de kunst van het blenden van gerijpte single malts.

Het is een enorme onderneming... maar het is onze plicht en onze verantwoordelijkheid.

Dus ga zitten, schenk een glas geschiedenis in en geniet van de reis. Slainte.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren