Villa Massa
Het productiebedrijf voor Villa Massa werd in 1991 opgericht door de broers Stefano en Sergio Massa, uit Sorrento. Het recept voor de likeur Villa Massa vindt zijn oorsprong in 1890 naar een familierecept, gemaakt met verse citroenen uit het familieboomgaard Massa. Het landgoed Villa Massa, een van de agrarische en residentiële eigendommen van de familie Massa, is te vinden in de Piano di Sorrento, in het centrum van het Sorrentijnse schiereiland nabij de stad Napels.
In het jaar 2000 kregen de ovale citroenen van Sorrento (in het Italiaans, limone di Sorrento) die werden gebruikt bij de productie van Villa Massa Limoncello de erkenning van Beschermde Geografische Aanduiding (P.G.I.) door de Europese Unie. In 2006 kreeg de likeur gemaakt van deze citroenen ook erkenning als zijn eigen categorie: "Liquore di Limone di Sorrento". Alleen deze fabrikanten mogen het zegel gebruiken voor deze onderscheiding, de naam "Sorrento" op hun fles vermelden of de afbeeldingen gebruiken die de regio uitbeelden.