LEEFTIJDSCONTROLE


Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

Winezero

Winezero
Het wijnbereidingsproces begint in de wijngaard zelf, via verschillende processen die helpen bij het verkrijgen van druiven die waarschijnlijk alcoholarm zijn. Vervolgens wordt deze druif aan een fermentatieproces onderworpen, waardoor een zeer aromatisch wijnniveau wordt verkregen. WIN wordt gemaakt van witte of rode wijnen, afkomstig van druiven van de variëteiten Verdejo of Tempranillo die worden geteeld in wijngaarden in Ribera del Duero en Rueda, twee van de belangrijkste herkomstgebieden in Spanje. Door middel van een innovatief en gepatenteerd proces dat wordt uitgevoerd in de Molecular Deconstruction Plant gevestigd in Valbuena de Duero (Valladolid), de aroma's en alcohol worden gescheiden van de rest van de wijncomponenten. Het proces maakt gebruik van een systeem dat bekend staat als een Spinning Cone Column, die elk verlies van aromatische elementen uit de wijn minimaliseert terwijl aroma's en alcohol worden geëxtraheerd. De vloeistof behoudt al zijn organoleptische eigenschappen, zoals polyfenolen, anthocyanen en antioxidanten, terwijl alle aroma's, kleuren en smaken van traditionele wijn behouden blijven, maar zonder de nadelen van alcohol. Het WIN-assortiment biedt alcoholvrije stille, kroezige en mousserende wijnen en kroeswijn met een laag alcoholgehalte. Om optimaal te kunnen genieten van de authentieke smaak van WIN, is het raadzaam om het te consumeren bij 4-6º Celsius.
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren