LEEFTIJDSCONTROLE


Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

Zoer

Zoer

ZOER is een uniek concept van twee vrienden en collega’s die tijdens de ‘zure’ periode van lockdown een lichtpuntje wilden brouwen ten voordele van de zorg. Dit resulteerde in een doorgedreven samenwerking tussen (ZOZ) reclamebureau en Co&Co distillery (de distilleerderij uit Haspengouw ook bekend van Blosm). 

Voor de productie van ZOER gin werd het recept bedacht en een unieke gin in Haspengouw gebrouwen, aangevuld met kruiden en ambachtelijk gemacereerd en op smaak gebracht met de échte Belgische smoelentrekkersnoepjes. De zuur-zoete smaak van de gin geeft een apart karakter aan de drank met een alcoholpercentage van 40% die zowel puur als met een smaakvolle tonic kan worden geserveerd. De smaak van ZOER laat zich daarenboven heel goed combineren met diverse garnituren die de gin-tonic verassende wendingen kunnen geven: van zachte bitters tot florale en citrustoetsen.

De naam ZOER is niet zomaar gekozen maar verwijst naar de smaak van het hoofdingredient van de gin: het smoelentrekkersnoepje. De aanzet is zuur en nadien ontstaat er een zoete kersensmaak in de mond. Dus niet zuur, niet zoet, maar ZOER!

Ook in het lokale dialect is dit een leuk woord en betekent het gewoonweg ‘zuur’.
Temeer omdat de gin ontstaan is tijdens de zure lockdownperiode waar iedereen op zoek was naar een lichtpuntje, vonden we de naam dan ook toepasselijk als productnaam.

De vorm van de fles is ook niet zomaar willekeurig gekozen. Er werd geopteerd voor een fles van hoogkwaliteitsglas met een bijzondere vorm: een bubbel. Een subtiele verwijzing naar de persoonlijke bubbel in coronatijd waarmee je samen kan proeven, maar ook naar de vorm van het snoepje.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Zoer Gin

  46,50 €
 2. Zoer Gin Mini 10cl

  11,50 €
 3. Zoer Gin The Violet

  46,50 €
 4. Zoer Gin The Yellow One

  46,50 €
 5. Ola Pola rum

  46,00 €
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren