NIEUWSBRIEF


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0
30,00 €
0,00 € Voor Deze Boeking
Aantal
Merk:
Titel Afbeelding Omschrijving

De Wens van Mr. Hoetsch

Het was rond het jaar 1900 dat Mr. Hoetsch bekend was omwille van zijn experimentele drankjes en elixirs. Hij woonde boven zijn eigen winkel "De Kleyne Engel" op de Grote Markt te Sint-Truiden waar hij een selectie van zijn meest bijzondere brouwsels verkocht. De mensen in de omgeving kenden Mr. Hoetsch als een vriendelijke maar mysterieuze man die hun altijd kon verrassen op lekkere smaken en ongewone smaakcombinaties. Tijd voor een gezin had Mr. Hoetsch niet, zijn tijd ging op aan het brouwen. Tussen al zijn kleine creaties door werkte Mr. Hoetsch aan wat zijn levenswerk moest worden: een ultiem drankje. Jaren is hij bezig geweest met opzoekingswerk, proeven, kruiden plukken, formules... maar het noodlot heeft verhinderd dat Mr. Hoetsch ooit zijn eigen levenswerk heeft kunnen brouwen.

Op zijn ziektebed heeft Mr. Hoetsch tegen de pastoor verteld dat hij zijn formules en aanwijzingen als puzzelstukken in het huis heeft verstopt en zijn laatste wens was dat iemand het drankje zou brouwen en proeven. De dokter schreef zijn koortsige gebrabbel af als raaskal en zodoende is de wens van Mr. Hoetsch nooit verwezenlijkt.

Lukt het jou en jouw gezelschap om in de originele woning van Mr. Hoetsch alle puzzelstukjes terug te vinden en zo de formule terug te vinden? Degene die als eerste zijn levenswerk kan brouwen, krijgt een fles van zijn ultieme drankje mee naar huis! Bezoek drie originele kamers en ontdek hoe hij leefde als excentriekeling en vooral hoe hij werkte aan zijn creaties.

Formules:

  • Standaard (€30) - vanaf 4 personen:  3 Escape Rooms met 2 proevertjes per kamer (drankjes tegen regulier tarief);
  • DeLuxe met tapas (€45) - vanaf 6 personen: Welkomstcocktail met hapjes, 3 Escape Rooms met 2 proevertjes per kamer, tapas* en drankjes naar keuze (water, frisdrank, wijn, bier) tijdens de pauzes, een cocktail op het einde van het spel en een prijs voor de winnaar;
  • DeLuxe met pastabuffet (€55) - vanaf 8 personen: Welkomstcocktail met hapjes, 3 Escape Rooms met 2 proevertjes per kamer, pastabuffet* en drankjes naar keuze (water, frisdrank, wijn, bier) tijdens de pauzes, een cocktail op het einde van het spel en een prijs voor de winnaar;

The Hooch Escapes kan geboekt worden vanaf 4 personen tot en met 18 personen. Vanaf 10 personen is de boeking privé. Voor grote groepen of voor meer info stuur een email naar peter@hooch.be, telefonisch via +32 11 766 110, of contacteer ons via Facebook Hooch Belgium.
Gelieve ons op voorhand te contacteren bij allergieën, alcoholvrije opties, deelname met minderjarigen en eventueel andere voorkeuren of wensen.

De reservatie is definitief na betaling. Annulatie of wijzigingen minimaal 1 week op voorhand.
*Wijziging of aanpassing van het standaardmenu tegen een meerprijs van €7,5 p/p.
Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden en allergenen.
Opgelet: Tijdens The Hooch Escapes maken wij gebruik van licht- en geluidseffecten.
Gelieve ons te waarschuwen indien dit problemen kan geven.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Escape Room