NIEUWSBRIEF


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

Hooch van de Maand

Materia Gins

Materia Fire

Dit is een gin met veel pit. Er is gebruik gemaakt van onder andere pepperoni, spaanse en roze peper en dit geeft het vurige. Totaal is er gebruik gemaakt van 20 botanicals. Deze gin is ideaal te combineren met de Pimento, een gember drankje. De combinatie van de twee geeft de zogenaamde ‘vuurspuwer’, een ideaal drankje voor als het wat pittiger mag zijn.

Materia Water

De ‘Water’ variant van de Materia gins is een wat veiligere gin. Hier is de subtiele smaak van anijs in verwerkt en de overige botanicals geven een zeer fijne gin die geschikt is voor elk moment van de dag. Ideaal te combineren met Fentimans Botanical Tonic,

Materia Air

Dit is de meest florale gin. Direct bij het openen komen de geuren van rozen en oranjebloesem je al tegemoet. Wanneer je deze gin combineert met een Goldberg Hibiscus Tonic krijg je een zeer lekkere en zachte gin-tonic.

Materia Earth

Dit is het buitenbeentje van de Materia gins. De gin is gemaakt uit verschillende graanalcohols en kent een natuurlijke kleuring. Er zitten 20 botanicals in die de gin een frisse smaak geeft. Deze gin valt perfect te combineren met een Fever Tree Ginger Ale en een schijfje citroen. Zeker het proberen waard!