NIEUWSBRIEF


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

Hooch van de Maand

Marula Gin

Deze gin is floraal-fris van smaak waar het marula fruit in verwerkt is en daarnaast jeneverbes, lavendel, rozenblaadjes en oranje bloesem. De combinatie van dit allen geeft een gin met een exotische toets. Deze gin is ideaal te combineren met Lixir-Orange om hem iets zachter te maken, of Lixir classic om de smaak te behouden.

Marula Gin   

Marula Pomegranate Gin

Deze rooskleurige gin is zoeter dan de gewone Marula gin doordat er aroma’s van rood fruit - zoals framboos, aardbei en bosbes - aan toegevoegd zijn. Deze granaatappel variant is gebaseerd op de Marula gin waardoor de basis ingrediënten hetzelfde zijn. 
Een gin om ideaal te combineren met een zoete tonic bijvoorbeeld de Fentimans Valencian Orange tonic water.

Marula Pomegranate Gin

Marula Café Liqueur

Deze likeur is een heerlijke combinatie van cafeïne-rijke Keniaanse koffiebonen en het fruit van de Afrikaanse olifantenboom.
De sterke bloemige smaak en hoge zuurgraad van de koffieboon past perfect bij de zoete smaak van het marulafruit. Ideaal om puur met ijs te drinken of in cocktails. Een aanrader van een cocktail voor deze likeur is de Espresso Marula. Snel en eenvoudig: je neemt 40 ml vodka (zoals de No-Ble Vodka) en evenveel Marula likeur. Deze twee meng je goed samen met 25ml espresso.  

Marula Pomegranate Gin