LEEFTIJDSCONTROLE


Met het sluiten van dit venster bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

The Hooch Murder Mysteries

Mr. Hooch zijn avontuur in Sugarlandia is afgelopen!
Hij is nu onderweg naar Hooch om vanaf oktober nieuwe avonturen te beleven met je.
SKU
Murder in Sugarlandia
660,00 €
0,00 € Voor Deze Boeking
Aantal
Merk:
Titel Afbeelding Omschrijving

Murder at Villa Sugarlandia!

We gaan terug in de tijd, waar meneer Hooch de oude Belgische slijterij eigenaar die nu op pensioen iin Negros, woon de hulp heeft ingeroepen van een Belgisch team om hem te helpen de zoektocht naar een verloren Don Papa erfenis. In de tijd dat meneer Hooch er is, heeft hij de kluis al gevonden waarin de antwoorden over zijn oude vriend verborgen zijn, maar niet de volledige code. Nu is hij te oud en vraagt jullie hulp om het mysterie van Sugarlandia op te lossen. Maar kijk uit,, tijd is belangrijk omdat er ook andere teams zijn die op zoek zijn naar de code en de glorie die daarmee gepaard gaat ...
Wanneer het team arriveert, ontvangen ze het slechte nieuws dat meneer Hooch in bizarre omstandigheden is overleden. Gelukkig had hij zijn antwoorden verstopt in zijn hotelkamer. Vanaf daar begint het avontuur...

De 'erfenis' in de kluis zal het verhaal zijn van Papa Isio, de onbezongen held en mysticus, die één van de leidende figuren was van de Filipijnse revolutie aan het einde van de 19e eeuw. Aanvankelijk voorman op een suikerplantage, zijn leiderschap en moed speelde een cruciale rol bij de bevrijding van het eiland Negros van de Spaanse overheersing.

Daarnaast zal er een Don Papa Sherry Cask fles staan als herinnering aan de Spaanse bezetting en de rol van Papa Isio daarin.
Deze fles wint het best presterende team over de periode oktober 2021 - mei 2022.

Boek nu het avontuur Murder at Villa Sugarlandia bij Hooch en beleef het leukste uitje!
In samenwerking met Don Papa rum.

Murder at Villa Sugarlandia kan geboekt worden vanaf 10 personen tot en met 30 personen. Voor grote groepen (vanaf 18 personen) of voor meer info stuur een email naar peter@hooch.be, telefonisch via +32 11 766 110, of contacteer ons via Facebook Hooch Belgium.
Gelieve ons op voorhand te contacteren bij allergieën, alcoholvrije opties en eventueel andere voorkeuren of wensen.
Inbegrepen in de prijs: welkomstcocktail, onbeperkt frisdrank, bier, wijn, cava, doorlopend warme en koude finger foods, het spel met zes acteurs, cocktail op het einde, een cadeau voor het winnende team en 5% korting op je aankopen na het spel bij Hooch (dezelfde dag). Duurtijd spel ongeveer drie uur.

De reservatie is definitief na betaling. Annulatie of wijzigingen minimaal 1 week op voorhand.
Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden en allergenen.
Opgelet: Tijdens The Hooch Murder Mysteries maken wij gebruik van licht- en geluidseffecten.
Gelieve ons te waarschuwen indien dit problemen kan geven.
Toegang vanaf 18 jaar. The Hooch Murder Mysteries zijn helaas niet toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Hooch Murder Mysteries