NIEUWSBRIEF


Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons aanbod, nieuwigheden en promoties.
Logo
Winkelwagen   0

The Hooch Murder Mysteries

Wie heeft Mr. Hoetsch vermoord? En welk wapen heeft die persoon gebruikt? Zoek het uit met je medespelers in deze interactieve avond met een mini-tasting en een drie-gangen menu. Zes acteurs wachten je op voor een avondvulle mysterie. OPGELET: minimaal 1 week op voorhand te reserveren!

SKU
The Hooch Murder Mysteries
600,00 €
0,00 € Voor Deze Boeking
Aantal
Merk:
Titel Afbeelding Omschrijving

Lukt het jouw om de laffe moordenaar te ontmaskeren die het leven ontnam van Mr. Hoetsch? Ondervraag de zes verdachten in het originele huis tijdens een 3-gangen diner

Het was allemaal wat vreemd, de plotse uitnodiging van Mr. Hoetsch om ons allen uit te nodigen voor een diner bij zijn thuis in “De Kleyne Engel”. In de brief van de notaris stond dat Mr. Hoetsch ons een belangrijke mededeling moest doen, over zijn en onze toekomst.

Die avond waren we er allemaal: Mr. Hoetsch, de notaris, zijn beste vriend, zijn neefje, zijn geadopteerde dochter, de winkelbediende en de kokkin.
Voor hij zijn mededeling wou doen, ging Mr Hoetsch even apart. Enkele ogenblikken later een schreeuw en daar lag hij, Mr. Hoetsch, dood in “De kleyne Engel”.
Wie van ons was de moordenaar? Wie had er alle belang mee dat Mr. Hoetsch het tijdelijke voor het eeuwige zou ruilen. Wie kon deze laffe daad gedaan hebben?
Niemand wist het!
Nu is het aan jou om samen met je medespelers de moord op Mr. Hoetsch op te lossen. Ondervraag de zes verdachten tijdens een interactief spel met 3-gangen menu* en bekom een echte Hercule Poirot of Mrs Marple!
Vind de oplossing en ontvang de erfenis van Mr. Hoetsch.


De notaris verwacht je in “De Kleyne Engel”.

The Hooch Murder Mysteries kan geboekt worden vanaf 10 personen tot en met 18 personen. Voor grote groepen of voor meer info stuur een email naar peter@hooch.be, telefonisch via +32 11 766 110, of contacteer ons via Facebook Hooch Belgium.
Gelieve ons op voorhand te contacteren bij allergieën, alcoholvrije opties, deelname met minderjarigen en eventueel andere voorkeuren of wensen.

De reservatie is definitief na betaling. Annulatie of wijzigingen minimaal 1 week op voorhand.
*Wijziging of aanpassing van het standaardmenu tegen een meerprijs van €7,5 p/p.
Contacteer ons voor meer informatie over de mogelijkheden en allergenen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:The Hooch Murder Mysteries